ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ FRANCHISE

ΕΠΕΝΔΥΣΗ | ΠΑΡΟΧΕΣ | ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στοχεύοντας την επέκταση του δικτύου καταστημάτων Partyland, αναζητούμε συνεργάτες, έτοιμους να εμπιστευτούν την εταιρία μας και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο χώρο μας. Ο επιχειρηματικός προσανατολισμός που έχει ως επίκεντρο το παιδί είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και κερδοφόρος μέσα από οποιοδήποτε επενδυτικό κλίμα ακόμα και αν αυτό συνδυάζεται με δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

επενδύουμε στην ποιότητα του καφέ μας

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

έχουμε κάτι για όλα τα γούστα

διαφήμιση

BREAKFAST

LUNCH

DINNER

διαφήμιση

PARTYLAND | FRANCHISE

ΕΠΕΝΔΥΣΗ PARTYLAND

Η εταιρεία Partyland προσφέρει λύσεις franchise μέσα από το αναπτυσσόμενο δίκτυο της σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Η ανάπτυξη του δικτύου γίνεται με τα μεγαλύτερα σε εμβαδό καταστήματα Partyland, αλλά και τα Party Spot, που είναι μικρότερης δυμαμικής.

ΠΑΡΟΧΕΣ FRANCHISE

Το franchise για μας περιλαμβάνει τόσο το στήσιμο των νέων καταστημάτων από το μηδέν, όσο και τη διαρκή παροχή τεχνογνωσίας και marketing. Μέσα στις παροχές για τους συνεργάτες μας περιλαμβάνονται η λειτουργία του γραφείου, το εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας, η εκπαίδευση του προσωπικού, οι προμηθευτές, τα products, η δομή του προσωπικού και τα job descriptions και η στοχοποίηση για τον υπεύθυνο καταστήματος.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η επιλογή της παιδικής ψυχαγωγίας αποτελεί ασφαλή επένδυση καθώς ο Έλληνας γονιός βάζει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του την κάλυψη των αναγκών των παιδιών του. Ειδικά δε το κομμάτι της κοινωνικοποίησης μέσα από events.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

Στοχεύουμε στην επέκταση του δικτύου μας τόσο μέσα από τα καταστήματα Partyland όσο και μέσα από τα Party Spot.

ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ;

διαφήμιση

μπορείς να μας βρεις

Partyland

Στέλιου Καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

ή να μας καλέσεις στο +30 2310 473400