Close

PARTY MENUS

ΠΟΛΛΑ MENU - ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ​

Η Partyland δημιούργησε μια πλούσια γκάμα από menu για party, από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και στο budget. Διαφορετικά menu, ίδια όμως πάντοτε η εκλεκτή ποιότητα. Διαφορετικές επιλογές, ίδια όμως πάντοτε η φρεσκάδα και η γεύση.


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
1
GOOGLE RATING

Οι πελάτες μας μας αξιολογούν με  4.2 μέσο όρο στο Google.

1 %
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών μας επιστρέφουν ευχαριστημένοι.

1 %
CUSTOM MADE SERVICE

Παρέχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε το party βήμα-βήμα.

PARTYLAND | PARTY DELIVERY

PARTY DELIVERY

από 6,40 / άτομο
 • με φαγητό και εξοπλισμό

PARTY DELIVERY

από 7,40 / άτομο
 • με φαγητό, εξοπλισμό και παιδαγωγό

PARTY DELIVERY

από 8,40 / άτομο
 • με φαγητό, εξοπλισμό και clown

*οι τιμές αναφέρονται σε καθαρή αξία

PARTY MENUS | ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

PARTY MENU 1

από 5,50 / άτομο
 • 4 είδη για ενήλικες ♥
 • με ρόφημα επιλογής
 • τοστ & χυμός παιδιά

PARTY MENU 2

από 6,30 / άτομο
 • 4 είδη για ενήλικες ♥
 • με ρόφημα επιλογής
 • τοστ & χυμός παιδιά

PARTY MENU 3

από 7,10 / άτομο
 • burger, hot-dog, fries
 • με ρόφημα επιλογής
 • burger&χυμός παιδιά

*οι τιμές αναφέρονται σε καθαρή αξία

PARTY MENUS | ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 

PARTY MENU 1

από 6,40 / άτομο
 • 4 είδη για ενήλικες ♥
 • με ρόφημα επιλογής
 • τοστ & χυμός παιδιά

PARTY MENU 2

από 7,30 / άτομο
 • 4 είδη για ενήλικες ♥
 • με ρόφημα επιλογής
 • τοστ & χυμός παιδιά

PARTY MENU 3

από 8,00 / άτομο
 • burger, hot-dog, fries
 • με ρόφημα επιλογής
 • burger&χυμός παιδιά

*οι τιμές αναφέρονται σε καθαρή αξία

διαφήμιση

PARTYLAND | ONE STOP SHOP

MENUS​

Βρες το menu που σου ταιριάζει μέσα σε τεράστια ποικιλία, σύμφωνα με το δικό σου γούστο και budget.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ​

Το party που όλοι θυμούνται γιατί πέρασαν φανταστικά! Δες τα διαφορετικά πακέτα ψυχαγωγίας.

ΤΟΥΡΤΕΣ​

Δείξε μας την τούρτα που θέλεις και εμείς θα την φτιάξουμε για σένα! Πάντα με την εγγύηση ποιότητας Partyland.

ΠΙΝΙΑΤΑ​

Η νέα τάση λέγεται πινιάτα και δεν μπορεί να λείψει από τα party. Δες τον κατάλογο με  χειροποίητες πινιάτες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ​

Τα θεματικά party ήρθαν για να μείνουν! Αγαπημένοι super ήρωες, cartoon και πριγκίπισσες.

DJ

Μουσική, DJ, disco σημαίνει μικροί και μεγάλοι χορεύουν. Τώρα μπορείς να έχεις τη μουσική που θέλεις!

διαφήμιση

PARTYLAND | ΕΥΘΥΝΗ

WE TAKE RESPONSIBILITY

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η υπευθυνότητα είναι για μας κύρια προτεραιότητα, βαθειά ριζωμένη στη φιλοσοφία μας. Γι' αυτό τηρούμε απόλυτα τις δεσμεύσεις μας για υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και χρονική ακρίβεια στην παράδοση. Επειδή για μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε πελάτες, που είναι ευχαριστημένοι και για το λόγο αυτό συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται, επιλέγοντας κάθε φορά μια από τις ολοκληρωμένες λύσεις σε παροχές που προτείνουμε.

WE HANDLE WITH CARE

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η Partyland από τη στιγμή που ξεκίνησε να λειτουργεί φτιάχτηκε έχοντας ως μοναδικό μέλημα το παιδί και την διασκέδασή του. Γι΄ αυτό έδωσε ιδιαίτερο βάρος τόσο στην φιλική για το παιδί οργάνωση του χώρου της όσο και στην προσεκτική επιλογή και προσεγμένη προετοιμασία του φαγητού του. Αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν την Partyland ξεχωριστή. Γιατί τα πάντα γίνονται από αγάπη για το παιδί και με αγάπη για το παιδί!

WE COOK IN HOUSE

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Η Partyland είναι ο πρώτος παιδότοπος στη Θεσσαλονίκη, που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες κουζίνας για τα menu των παιδικών party. Αυτό μας παρέχει ευελιξία και απεριόριστες δυνατότητες όχι μόνο στην ποικιλία των menu που προσφέρουμε αλλά και στον σχεδιασμό οποιουδήποτε custom made menu. Και όλα αυτά έτοιμα και νόστιμα, στην ώρα που θέλετε και στην ποσότητα που θέλετε. Φυσικά με την γνωστή σε όλους ποιότητα Partyland.

WE PROMOTE FRESH FOOD

ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Πέρα από ευελιξία στο σχεδιασμό των menu για τα παιδικά party, η πλήρως οργανωμένη κουζίνα μας φτιάχτηκε για να συνδυάζει την σωστή παραγωγή με την ταχύτητα και το άψογο και άμεσο service. Με αυτόν το τρόπο κερδισμένοι είναι αποκλειστικά οι πελάτες μας, μεγαλύτεροι και μικρότεροι. Γιατί όλοι απολαμβάνουν το καλομαγειρεμένο φαγητό, με υλικά γεμάτα φρεσκάδα και νοστιμιά. Το παιδικό party αξίζει πάντα το καλύτερο και το φρέσκο.

WE ASSURE QUALITY

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εφαρμόζουμε εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας που αποσκοπεί στο να ενοποιήσει και να εξασφαλίσει την ορθή και ασφαλή λειτουργία όλων των σημείων που επηρεάζουν την ποιότητα του συνόλου των προϊόντων Partyland ή των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Οι πρώτες ύλες, ο τρόπος παρασκευής, ο τρόπος σερβιρίσματος και συντήρησης των προϊόντων είναι σύμφωνα με με το εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας.

WE BUY LOCAL

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Συνεργαζόμαστε στενά με ντόπιους προμηθευτές. Προμηθευτές που δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε πρακτικές για να διασφαλίζουν άριστα προιόντα. Μέσα από σειρά αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών επιλέγουμε τα προϊόντα που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα καλλιέργειας, διαλογής, τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης αρτοπαρασκευασμάτων, κρεάτων φρούτων και λαχανικών.

WE OWN OUR CATERING

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ CATERING

Η Partyland ακούει τους πελάτες της. Για το λόγο αυτό δημιούργησε την party-catering, που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εκδήλωση στο σπίτι, στον χώρο εργασίας ή όπου αλλού ζητήσεις. Πάντοτε με την γνωστή ποιότητα σε προϊόντα και εξυπηρέτηση.

Η Partyland βγαίνει και εκτός καταστήματος!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PARTY DELIVERY

PLAYGROUND RESTAURANT ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΒΑΠΤΙΣΗ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ

Είτε στην Partyland είτε στην εκκλησία καλύπτουμε τις ανάγκες σε τροφοδοσία, service και εξοπλισμό. Τώρα μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει από την τεράστια ποικιλία σε έτοιμα menu ή να συνθέσουμε μαζί βήμα-βήμα το δικό σου menu ακριβώς όπως το επιθυμείς.

PARTYLAND |  ΕΠΙΛΟΓΕΣ

"Η Partyland είναι μαγική, ένας χώρος που περνάνε καλά μικροί και μεγάλοι! Είμαι η Irene, καλώς όρισες στον μεγαλύτερο πολυχώρο διασκέδασης για παιδιά!"

PARTYLAND | ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 • η δύναμη της μοναδικότητας
 • τι παραπάνω μπορείς να έχεις

Στην Partyland πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και μοναδικές είναι οι ανάγκες του για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Μοναδικές είναι αντίστοιχα και οι ανάγκες των γονιών για τροφοδοσία και εξυπηρέτηση των καλεσμένων τους γιατί τελικά όλοι έχουμε διαφορετικό γούστο σε φαγητό και ψυχαγωγία, budget και προτεραιότητες προσωπικές σε σχέση με τις extra παροχές που μπορούμε να προσθέσουμε στα party.

Στην Partyland θα βρεις τεράστια ποικιλία σε menu τροφοδοσίας για παιδικά party, τούρτες, πολλά και διαφορετικά πακέτα ψυχαγωγίας, κατάλογο με πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια σε πινιάτες για να επιλέξεις, πακέτα διακόσμησης με προσανατολισμό το θεματικό party, πακέτα φωτογραφιών και video για να μείνουν για πάντα οι στιγμές του party με τα παιδιά και φυσικά εκατοντάδες θεματικές προσκλήσεις για να επιλέξει το ίδιο το παιδί αυτήν που του αρέσει για να στείλει σε φίλους!

consultation

Βρες χρόνο και κλείσε ραντεβού! Έτσι μπορούμε να διερευνήσουμε τις πραγματικές ανάγκες σε τροφοδοσία και διαστάσεις του event. Μη στέλνεις ακόμα ένα mail. Έλα και πες μας τι σκέφτεσαι. Εμείς θα το φτιάξουμε για σένα σωστά!

ολοκληρωμένη προσφορά

Όταν παρουσιάσουμε την πρότασή μας, το κάνουμε πάντοτε χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις επιλογές που μπορείς να έχει από την Partyland σε τροφοδοσία, ψυχαγωγία και extra παροχές.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

επενδύουμε στην ποιότητα του καφέ μας

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

έχουμε κάτι για όλα τα γούστα

FAQs PARTY

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για party θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 473400 ή να έρθεις στο κατάστημά μας για να σου κάνουμε πλήρη ενημέρωση και να έρθουμε σε θέση να δώσουμε μία πλήρη προσφορά βάσει των ιδιαίτερων και προσωπικών αναγκών σου.

Εφόσον γνωρίζεις τη μέρα και την ώρα που επιθυμείς να κάνεις το party σου, καλό θα ήταν να μας πάρεις τηλέφωνο και να κάνεις προκράτηση. Με αυτόν τον τρόπο και δίνοντας το τηλέφωνο σου, έχεις προτεραιότητα σε σχέση με τους επόμενους που τυχόν ενδιαφερθούν να κάνουν επίσης party και εμείς έχουμε την υποχρέωση να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου σε αυτήν την περίπτωση.

Τα menu της Partyland είναι ανεβασμένα στη σελίδα των menu. Παράλληλα υπάρχουν και τα menu της υπηρεσίας delivery για όσους επιθυμούν να κάνουν party στο σπίτι ή σε τρίτο χώρο.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ποικιλία έτοιμων menu που να ταιριάζουν στο δικό σου γούστο και budget. Όλα με την εγγύηση ποιότητας Partyland!

Ο αριθμός καλεσμένων που παρευρίσκονται είναι πάντοτε μικρότερος του αριθμού των ατόμων που έχουν λάβει πρόσκληση. Υπάρχουν όμως καλεσμένοι που ανταποκρίνονται θετικά με όλο το εύρος της οικογένειάς τους και θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Το πιο σωστό είναι να ζητηθεί από τους καλεσμένους να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν από πριν με σκοπό το σωστό προγραμματισμό.

Κλείνουμε πακέτο σύμφωνα με τα άτομα που καλείς στο party. Πέντε μέρες πριν μας παίρνεις τηλέφωνο για να επιβεβαιώσεις πόσους μεγάλους και πόσους μικρούς θα έχεις τη μέρα του party. Αν δεν γνωρίζεις ακριβώς ή ξεχάσεις να κάνεις το τηλεφώνημα, δεν πειράζει. Εμείς υπολογίζουμε βάσει στατιστικών ότι η αναλογία μεγάλων μικρών είναι 60/40 και αυτό το φαγητό προετοιμάζουμε για σένα.

Για τους ενήλικες οι εξής επιλογές: καφές, αναψυκτικά, χυμός, τσάι ή σοκολάτα απλή περιλαμβάνονται στην τιμή.

Και βέβαια υπάρχει η δυνατότητα για μπύρα, κρασί, ποτά και cocktails και η χρέωσή τους γίνεται à la carte.

Αν οι επιλογές μας σε κρασί δεν καλύπτουν τις ανάγκες του party σου, και θέλεις κάτι διαφορετικό, υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλουμε ότι κρασί επιθυμείς και να το σερβίρουμε. Η ελάχιστη παραγγελία για κρασί εκτός καταλόγου είναι 6 φιάλες.

Όταν κλείνουμε πακέτο, το φαγητό των παιδιών είναι αντίστοιχο του menu που επέλεξες για τους μεγάλους. Αν όμως επιθυμείς κάτι διαφορετικό, έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις ένα χαμηλού κόστους menu για τους μεγάλους και να  αναβαθμίσεις για τα παιδιά.

Δυστυχώς, φαγητό που δεν έχει προετοιμαστεί στην κουζίνα μας, δεν μπορεί να καταναλωθεί στο κατάστημά μας. Αναγνωρίζουμε ότι κάποιες οικοδέσποινες μπορεί να έχουν την επιθυμία για πιο πλούσιο σε ποικιλία menu και για αυτό το λόγο προτείνουμε ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία εδεσμάτων που μπορεί να προστεθεί σε όποιο από τα ήδη υπάρχοντα menu έχεις επιλέξει.

Για κλείσεις το party σου χρειάζεται μια ελάχιστη προκαταβολή των 50€ που καλύπτει υπηρεσίες τροφοδοσίας και ψυχαγωγίας. Στην περίπτωση που επιθυμείς να αγοράσεις προϊόντα όπως πινιάτα ή τούρτα, θα χρειαστεί ολική εξόφληση για να μπορέσει να μπει η παραγγελία στον διεκπεραιωτή. 

Τα προγράμματα ψυχαγωγίας της Partyland είναι ανεβασμένα στην αντίστοιχη σελίδα. Όλα τα προγράμματα ψυχαγωγίας μπορούν να είναι και delivery εφόσον αποτελούν κομμάτι των party της αντιστοιχης υπηρεσίας για όσους επιθυμούν να κάνουν party στο σπίτι ή σε τρίτο χώρο.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, η Partyland είναι σε θέση να σερβίρει μόνο εδέσματα που έχουν βγει από την κουζίνα της. Σας ευχαριστούμε

Λόγω των ειδικών συνθηκών η Partyland είναι σε θέση να σερβίρει μόνο γλυκά που έχουν βγει από την κουζίνα της και είναι συσκευασμένα.

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει τεράστιος online κατάλογος με θεματικές πινιάτες. Οι πινιάτες φτιάχνονται όλες στο χέρι από τους εκπαιδευμένους παιδαγωγούς μας και έτσι εξασφαλίζουμε ότι δεν θα σπάσουν γρηγορότερα απ’ ότι πρέπει αφήνοντας τα παιδιά δυσαρεστημένα. Επίσης το γέμισμα φροντίζουμε να είναι μαλακά ζελεδάκια για να μην αποτελούν κίνδυνο ακόμα και για τα μικρότερα παιδιά που είναι καλεσμένα. 

Ακριβώς επειδή οι πινιάτες μας είναι χειροποίητες χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 μέρες για την κατασκευή τους.

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν πακέτα θεματικής διακόσμησης για όσους επιθυμούν να έχουν μια περισσότερο στη λεπτομέρεια προσέγγιση του party. H θεματική διακόσμηση είναι το μέλλον στα παιδικά party τόσο γιατί κάνει τα παιδιά να ταξιδευουν με τη φαντασία τους όσο και γιατί ικανοποιεί την ανάγκη του παιδιού που έχει γενέθλια να είναι διαφορετικό και να μπορεί να προβάλει τη διαφορετικότητά και τον χαρακτήρα του.

Ακριβώς επειδή η θεματική διακόσμηση φτιάχνεται αποκλειστικά για σένα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 μέρες για την κατασκευή της.

Στον χώρο μας υπάρχει φωτογράφος για να καλύψει τις βασικές ανάγκες σε φωτογραφίες έτσι ώστε να μη χρειάζεται να το έχεις και αυτό στο μυαλό τη μέρα του party.

Περά από τις απλές φωτογραφίες έχουμε φροντίσει να φτιάξουμε πακέτα με φωτογραφίες και video που συμφέρουν οικονομικά και καλύπτουν ευρύτερο φάσμα υπηρεσίων.

Η Partyland μπορεί να συμπεριλάβει υπηρεσίες μουσικής τόσο εντός του καταστήματός της όσο και ως κομμάτι της υπηρεσίας party-delivery.

Η Partyland έχει οικολογική συνείδηση και υποστηρίζει ενέργειες για μειωμένες εκτυπώσεις και ανακύκλωση. Έτσι, πάντοτε μέσα στη φιλοσοφία μας για θεματικά party, δημιουργήσαμε τεράστια ποικιλία θεματικών προσκλήσεων για να στείλετε στο δικό σας μαμαδογκρούπ ιντερνετικά!

ΤΟΥΡΤΕΣ

ΓΙΑ ΓΛΥΚΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η εγγύηση ποιότητας Partyland κάνει τη διαφορά! Από τα χέρια μας έχουν περάσει πολλές χιλιάδες τούρτες και έχουμε αποκτήσει το know how. Έτσι καθοδηγούμε τους πελάτες μας στη σωστή απόφαση για την πιο σημαντική στιγμή του party. Βάζουμε το Happy Birthday στη σωστή του βάση!

EVENTS

ΒΑΠΤΙΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις στην Partyland αλλά και όπου μας ζητήσεις!

ΑΠΟΚΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

διαφήμιση

μπορείς να μας βρεις

Partyland

Στέλιου Καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

ή να μας καλέσεις στο +30 2310 473400