ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και για αυτό τον λόγο η Partyland προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία από ψυχαγωγικά προγράμματα για τα παιδιά. Τα παιχνίδια προσαρμόζονται ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού που κάνει το party αλλά και των φίλων του.

Φυσικά υπάρχει πάντοτε και το ελεύθερο παιχνίδι στην τεράστια παιχνιδοκατασκευή αλλά επειδή τα παιδιά πολλές φόρες βαριούνται εύκολα, δημιουργήσαμε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους προγράμματα ψυχαγωγίας.

Ξεκινώντας με προγράμματα για μικρότερα παιδιά όπως είναι το let’s play. Το πρόγραμμα αυτό είναι φτιαγμένο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και έχει μουσικοκινητική προσέγγιση. Τα παιδιά απασχολούνται και περνάνε υπέροχα με τραγούδι και χορό κάνοντας επικοινωνώντας στοχευμένα τόσο μεταξύ τους όσο και με τον παιδαγωγό που τα απασχολεί.

Παράλληλα, για τα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχουν προγράμματα όπως το sports & fun, η disco και το survivor. Τα προγράμματα αυτά είναι διαφορετικά μεταξύ τους και στοχεύουν στην ψυχαγωγία των παιδιών μέσα από δραστηριότητες και αθλοπαιδείες.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για ψυχαγωγία με clown ή magician. Οι τελευταίοι έχουν συνθέσει το δικό τους ψυχαγωγικό πρόγραμμα μόνο για την Partyland. Και μέσα από interactive δράσεις τα παιδιά μένουν απόλυτα ευχαριστημένα και φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη.

Τώρα και delivery!

Όλα τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμα και στο δικό σου χώρο. Με άλλα λόγια ερχόμαστε όπου μας ζητήσεις!