ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ PARTY

έχουμε χωρίσει τη λειτουργία μας σε ζώνες και prive αίθουσες για αποφυγή συγχρωτισμού
το φαγητό και τα ποτά σερβίρονται σε σκεύη μιας χρήσης
με τους ειδικούς συνεργάτες, τα παιδιά δεν συγχρωτίζονται στην παιχνιδοκατασκευή
λόγω των ειδικών συνθηκών το κατάστημα δεν δύναται να σερβίρει παρά μόνο ατομικά, συσκευασμένα γλυκά

PARTY DELIVERY

ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ​

Η νέα πραγμακτικότητα είναι το party delivery. Έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε φαγητό, ψυχαγωγία, τούρτες, πινιάτες, διακόσμηση και πάν απ' όλα πλήρη εξοπλισμό με τραπεζοκαθίσματα για τους ενήλικες αλλά και τα αντίστοιχα παιδικά για τους μικρούς μας φίλους. Ένα τηλεφωνημα και στέλνουμε όλο το πακέτο.


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
1
GOOGLE RATING

Οι πελάτες μας μας αξιολογούν με  4.2 μέσο όρο στο Google.

1 %
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών μας επιστρέφουν ευχαριστημένοι.

1 %
CUSTOM MADE SERVICE

Παρέχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε το party βήμα-βήμα.

PARTYLAND | PARTY DELIVERY

PARTY DELIVERY 1

320
 • 6 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 2

350
 • 7 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 3

365
 • 7 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 4

380
 • 7 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 5

400
 • 8 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 6

420
 • 8 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 7

435
 • 9 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

PARTY DELIVERY 8

460
 • 9 είδη
 • καφές, χυμός, αναψυκτικά
 • burger & χυμός για παιδιά
 • πλήρης εξοπλισμός

*οι τιμές αναφέρονται σε καθαρή αξία

FAQs PARTY DELIVERY

Στην πραγματικότητα είμαστε οι μόνοι στην Θεσσαλονίκη που μπορούμε και προσφέρουμε όλα τα παραπάνω με ένα απλό τηλεφώνημα!

Η Partyland μέσα από τη νέα υπηρεσία party-delivery τα έχει όλα και συμφέρει. Μέσα στην προσφορά μπορείς να έχεις τόσο το φαγητό όσο και και την ψυχαγωγία, τούρτα, πινιάτα, εξοπλισμό, service και πολλά άλλα.

 

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για party θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 473400 ή να έρθεις στο κατάστημά μας για να σου κάνουμε πλήρη ενημέρωση και να έρθουμε σε θέση να δώσουμε μία πλήρη προσφορά βάσει των ιδιαίτερων και προσωπικών αναγκών σου.

Εφόσον γνωρίζεις τη μέρα και την ώρα που επιθυμείς να κάνεις το party σου, καλό θα ήταν να μας πάρεις τηλέφωνο και να κάνεις προκράτηση. Με αυτόν τον τρόπο και δίνοντας το τηλέφωνο σου, έχεις προτεραιότητα σε σχέση με τους επόμενους που τυχόν ενδιαφερθούν να κάνουν επίσης party και εμείς έχουμε την υποχρέωση να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου σε αυτήν την περίπτωση.

Τα menu της υπηρεσίας delivery για όσους επιθυμούν να κάνουν party στο σπίτι ή σε τρίτο χώρο είναι ανεβασμένα στη σελίδα της υπηρεσίας delivery. Παράλληλα υπάρχουν και τα menu Partyland για όσους επιθυμούν να κάνουν το party τους στο χώρο μας .

Ο αριθμός καλεσμένων που παρευρίσκονται είναι πάντοτε μικρότερος του αριθμού των ατόμων που έχουν λάβει πρόσκληση. Υπάρχουν όμως καλεσμένοι που ανταποκρίνονται θετικά με όλο το εύρος της οικογένειάς τους και θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Το πιο σωστό είναι να ζητηθεί από τους καλεσμένους να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν από πριν με σκοπό το σωστό προγραμματισμό.

Για κλείσεις το party σου χρειάζεται μια ελάχιστη προκαταβολή των 50% που καλύπτει υπηρεσίες τροφοδοσίας και ψυχαγωγίας. Στην περίπτωση που επιθυμείς να αγοράσεις προϊόντα όπως πινιάτα ή τούρτα, θα χρειαστεί ολική εξόφληση για να μπορέσει να μπει η παραγγελία στον διεκπεραιωτή. 

Τα προγράμματα ψυχαγωγίας της Partyland είναι ανεβασμένα στην αντίστοιχη σελίδα. Όλα τα προγράμματα ψυχαγωγίας μπορούν να είναι και delivery εφόσον αποτελούν κομμάτι των party της αντιστοιχης υπηρεσίας για όσους επιθυμούν να κάνουν party στο σπίτι ή σε τρίτο χώρο.

Λόγω των ειδικών συνθηκών η Partyland είναι σε θέση να σερβίρει μόνο γλυκά που έχουν βγει από την κουζίνα της και είναι συσκευασμένα.

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει τεράστιος online κατάλογος με θεματικές πινιάτες. Οι πινιάτες φτιάχνονται όλες στο χέρι από τους εκπαιδευμένους παιδαγωγούς μας και έτσι εξασφαλίζουμε ότι δεν θα σπάσουν γρηγορότερα απ’ ότι πρέπει αφήνοντας τα παιδιά δυσαρεστημένα. Επίσης το γέμισμα φροντίζουμε να είναι μαλακά ζελεδάκια για να μην αποτελούν κίνδυνο ακόμα και για τα μικρότερα παιδιά που είναι καλεσμένα. 

Ακριβώς επειδή οι πινιάτες μας είναι χειροποίητες χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 μέρες για την κατασκευή τους.

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν πακέτα θεματικής διακόσμησης για όσους επιθυμούν να έχουν μια περισσότερο στη λεπτομέρεια προσέγγιση του party. H θεματική διακόσμηση είναι το μέλλον στα παιδικά party τόσο γιατί κάνει τα παιδιά να ταξιδευουν με τη φαντασία τους όσο και γιατί ικανοποιεί την ανάγκη του παιδιού που έχει γενέθλια να είναι διαφορετικό και να μπορεί να προβάλει τη διαφορετικότητά και τον χαρακτήρα του.

Ακριβώς επειδή η θεματική διακόσμηση φτιάχνεται αποκλειστικά για σένα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 μέρες για την κατασκευή της.

Η Partyland μπορεί να συμπεριλάβει υπηρεσίες μουσικής τόσο εντός του καταστήματός της όσο και ως κομμάτι της υπηρεσίας party-delivery.

Η Partyland έχει οικολογική συνείδηση και υποστηρίζει ενέργειες για μειωμένες εκτυπώσεις και ανακύκλωση. Έτσι, πάντοτε μέσα στη φιλοσοφία μας για θεματικά party, δημιουργήσαμε τεράστια ποικιλία θεματικών προσκλήσεων για να στείλετε στο δικό σας μαμαδογκρούπ ιντερνετικά!

διαφήμιση

PARTYLAND | ONE STOP SHOP

MENUS​

Βρες το menu που σου ταιριάζει μέσα σε τεράστια ποικιλία, σύμφωνα με το δικό σου γούστο και budget.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ​

Το party που όλοι θυμούνται γιατί πέρασαν φανταστικά! Δες τα διαφορετικά πακέτα ψυχαγωγίας.

ΤΟΥΡΤΕΣ​

Δείξε μας την τούρτα που θέλεις και εμείς θα την φτιάξουμε για σένα! Πάντα με την εγγύηση ποιότητας Partyland.

ΠΙΝΙΑΤΑ​

Η νέα τάση λέγεται πινιάτα και δεν μπορεί να λείψει από τα party. Δες τον κατάλογο με  χειροποίητες πινιάτες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ​

Τα θεματικά party ήρθαν για να μείνουν! Αγαπημένοι super ήρωες, cartoon και πριγκίπισσες.

DJ

Μουσική, DJ, disco σημαίνει μικροί και μεγάλοι χορεύουν. Τώρα μπορείς να έχεις τη μουσική που θέλεις!

διαφήμιση

PARTYLAND | DELIVERY

DELIVERY ΦΑΓΗΤΟ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ CATERING

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά έτοιμα πακέτα για παιδικά party. Η ποικιλία προκύπτει από την ανάγκη να ικανοποιούμε διαφορετικό γούστο και budget.

DELIVERY ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όλα τα πακέτα ψυχαγωγίας που προσφέρουμε εντός του καταστήματός μας, είμαστε πλέον σε θέση να τα προσφέρουμε και εκτός. Ψυχαγωγία σε κήπους και πάρκα για τα παιδιά!

DELIVERY ΤΟΥΡΤΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Έχουμε φήμη για τις εξαιρετικές τούρτες που δημιουργούμε! Η τούρτα είναι το highlight του party και εμείς έχουμε την τεχνογνωσία να καθοδηγούμε σε σωστές επιλογές.

DELIVERY ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Σκεφτήκαμε ότι το θέμα της διακόσμησης θα είχε πολύ ενδιαφέρον για ένα σωστο θεματικό αποτέλεσμα. Προτείνουμε πακέτα που μπορούν να προσαρμοστούν στο θέμα του party!

DELIVERY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε εξοπλισμό πλήρως! Ροτόντες, τραπεζομάντηλα, μπουφέδες, καρέκλες, ρεσώ, πιατέλες, πιάτα και ότι άλλο χρειαστεί!

Η Partyland βγαίνει και εκτός καταστήματος!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PARTY DELIVERY

PLAYGROUND RESTAURANT ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΒΑΠΤΙΣΗ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ

Είτε στην Partyland είτε στην εκκλησία καλύπτουμε τις ανάγκες σε τροφοδοσία, service και εξοπλισμό. Τώρα μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει από την τεράστια ποικιλία σε έτοιμα menu ή να συνθέσουμε μαζί βήμα-βήμα το δικό σου menu ακριβώς όπως το επιθυμείς.

1_PARTYLAND_MAIN_PARTY_MENUS_VAPTISI

PARTYLAND |  ΕΠΙΛΟΓΕΣ

"Η Partyland είναι μαγική, ένας χώρος που περνάνε καλά μικροί και μεγάλοι! Είμαι η Irene, καλώς όρισες στον μεγαλύτερο πολυχώρο διασκέδασης για παιδιά!"

PARTYLAND | ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 • η δύναμη της μοναδικότητας
 • τι παραπάνω μπορείς να έχεις

Στην Partyland πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και μοναδικές είναι οι ανάγκες του για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Μοναδικές είναι αντίστοιχα και οι ανάγκες των γονιών για τροφοδοσία και εξυπηρέτηση των καλεσμένων τους γιατί τελικά όλοι έχουμε διαφορετικό γούστο σε φαγητό και ψυχαγωγία, budget και προτεραιότητες προσωπικές σε σχέση με τις extra παροχές που μπορούμε να προσθέσουμε στα party.

Στην Partyland θα βρεις τεράστια ποικιλία σε menu τροφοδοσίας για παιδικά party, τούρτες, πολλά και διαφορετικά πακέτα ψυχαγωγίας, κατάλογο με πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια σε πινιάτες για να επιλέξεις, πακέτα διακόσμησης με προσανατολισμό το θεματικό party, πακέτα φωτογραφιών και video για να μείνουν για πάντα οι στιγμές του party με τα παιδιά και φυσικά εκατοντάδες θεματικές προσκλήσεις για να επιλέξει το ίδιο το παιδί αυτήν που του αρέσει για να στείλει σε φίλους!

consultation

Βρες χρόνο και κλείσε ραντεβού! Έτσι μπορούμε να διερευνήσουμε τις πραγματικές ανάγκες σε τροφοδοσία και διαστάσεις του event. Μη στέλνεις ακόμα ένα mail. Έλα και πες μας τι σκέφτεσαι. Εμείς θα το φτιάξουμε για σένα σωστά!

ολοκληρωμένη προσφορά

Όταν παρουσιάσουμε την πρότασή μας, το κάνουμε πάντοτε χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις επιλογές που μπορείς να έχει από την Partyland σε τροφοδοσία, ψυχαγωγία και extra παροχές.

1_PARTYLAND_MAIN_PARTY_MENUS_CAKE

ΤΟΥΡΤΕΣ

ΓΙΑ ΓΛΥΚΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η εγγύηση ποιότητας Partyland κάνει τη διαφορά! Από τα χέρια μας έχουν περάσει πολλές χιλιάδες τούρτες και έχουμε αποκτήσει το know how. Έτσι καθοδηγούμε τους πελάτες μας στη σωστή απόφαση για την πιο σημαντική στιγμή του party. Βάζουμε το Happy Birthday στη σωστή του βάση!

EVENTS

ΒΑΠΤΙΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις στην Partyland αλλά και όπου μας ζητήσεις!

ΑΠΟΚΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

διαφήμιση

μπορείς να μας βρεις

Partyland

Στέλιου Καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

ή να μας καλέσεις στο +30 2310 473400