evexia©

Home / evexia©
 evexia© Mommy & Me

evexia© Mommy & Me

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!

Το πρόγραμμα evexia© είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να σας προσφέρει σωματική άσκηση και καλή ψυχική διάθεση, μέσα από τα τραγούδια και τον χορό. Μπορείτε να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές κάτω από την επίβλεψη επαγγελματιών του χώρου.

Επιλέξτε είτε τμήματα αποκλειστικά για ενήλικες είτε τμήματα mixed (για ενήλικες και παιδιά) και -γιατί όχι- μοιραστείτε αυτές τις στιγμές με το σύντροφό σας ή με φίλους. Στα προγράμματα που αφορούν συνδυασμό γονέα παιδιού μπορεί να πάρει μέρος ο γονέας με ένα μόνο παιδί αφού οι ασκήσεις του προγράμματος είναι προσαρμοσμένες στα δύο άτομα.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με κάποιο μέλος του προσωπικού μας.

Τα τμήματα, που έχουμε επιλέξει για την ερχόμενη περίοδο, είναι τα Yoga Mommy & Me και  Zumba Mommy & Me στα 55 και τα Just Moms Power Yoga και Just Moms Pilates στα 45. Το πρόγραμμα evexia© λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Η τρέχουσα περίοδος είναι από 18 Σεπτεμβρίου ως τέλος 17 Μαΐου (από Δευτέρα ως Πέμπτη)

evexia©

Δευτέρα 17.00-18.00 Yoga Mommy & Me

18.00-19.00 Zumba Mommy & Me

by Olga Pavlidou
Τρίτη 17.00-18.00 Just Moms Power Yoga

18.00-19.00 Just Moms Pilates

By Nikos Chasapis
Τετάρτη 17.00-18.00 Yoga Mommy & Me

18.00-19.00 Zumba Mommy & Me

by Olga Pavlidou
Πέμπτη 17.00-18.00 Just Moms Power Yoga

18.00-19.00 Just Moms Pilates

By Nikos Chasapis

π.χ. Επιλέγετε το evexia© Zumba Mommy & Me.

Έτσι αφού πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας ώστε η θέση σας να είναι εξασφαλισμένη, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιλέξατε 2 φορές την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 473400.

Θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των συμμετέχοντων.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όποιους εκδήλωσαν ενδιαφέρον πρώτοι.

Για τη συμμετοχή του παιδιού σας στο πρόγραμμα ισχύουν οι οι όροι και προϋποθέσεις της επιχείρησης.

Η επιχείρηση επιφυλάσσει υπέρ αυτής το δικαίωμα αναπροσαρμογής του προγράμματος

σε περίπτωση κωλύματος εξωτερικών συνεργατών αυτής.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για όλα τα updates και κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook:

Partyland@PartylandPlayground

ποιος είπε απλά ένας ακόμα παιδότοπος;

party

υπέροχη κουζίνα

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας, που βασικό συστατικό της είναι το μεράκι μας, έχει τη δυνατότητα να ετοιμάζει απίθανες λιχουδιές, όπως ποικιλία σε ζεστά και κρύα σάντουϊτς, γλυκές και αλμυρές κρέπες, λαχταριστά hot dogs, ομελέτες με βιολογικά αυγά, ιταλικά ζυμαρικά με διάφορες σάλτσες δικής μας παραγωγής, burgers από κρέας που φτιάχνει ο κρεοπώλης της γειτονιάς μας, μυρωδάτες βάφλες και πληθωρικές σαλάτες.

 

step©

camps

Η Partyland διοργανώνει τα πιο απίθανα Camps για τις μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά. Φέτος, τα παιδιά θα περνάνε καταπληκτικά με τους πιο καταρτισμένους παιδαγωγούς σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον.

evexia©

partyland shop

Εσείς ακόμα ψάχνετε το αναμνηστικό δώρο του party του παιδιού σας; Ο πολυχώρος μας διαθέτει δικό του Partyshop© με ποικιλία αναμνηστικών ειδών για το παιδί σας ή τους φίλους του με σκοπό να θυμούνται το πόσο καλά πέρασαν κάθε μέρα!

disco

ΑμεΑ

Ο υπόγειος όροφος παρέχει τη δυνατότητα στάθμευσης αυτοκινήτων, κατά προτεραιότητα γονέων με παιδιά που χρησιμοποιούν παιδικά καρότσια ή αμαξίδια για ΑΜΕΑ, και χρήσης του ασανσέρ για άμεση πρόσβαση στους δύο ορόφους. Τηλεφωνήστε μας στο 2310 473400 για να σας εξυπηρετήσουμε!