πακέτα καθημερινή

Home / πακέτα καθημερινή

H Partyland έχοντας την υποστήριξη της partycatering συνεχίζει να προσφέρει ποικιλία από value for money επιλογές τόσο στον χώρο μας όσο και όπου αλλού μας ζητήσεις!

Είναι αλήθεια ότι μας αγκαλιάσατε με αγάπη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματός μας και γι’ αυτό το λόγο μπορούμε και συνεχίζουμε να επιστρέφουμε κομμάτι από την τεράστια αγάπη που μας δείχνετε!

Το 2019-2020 είναι για μας η χρονιά του llama (laa·muh) ή στα ελληνικά λάμα (προβατοκάμηλος) και όλα τα menu για παιδικό party είναι αφιερωμένα σε αυτό.

Με περηφάνια παρουσιάζουμε τα πακέτα NO DRAMA LLAMA, BOY LLAMA και PRETTY LLAMA για τις καθημερινές από Δευτέρα ως και Πέμπτη όλα με την επιμέλεια του Γιάννη Γιαννακάρα, executive chef του Plaisir.

 

δες τις τιμές μας εδώ

 

Πώς λειτουργεί το πακέτο;

Η Partyland προτείνει πακέτα των 50, 60, 75, 90 ή 100 ατόμων. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πακέτο για το σύνολο των καλεσμένων σου σε όποιο menu επιλέξεις.

Δηλαδή;

Αν, δηλαδή, οι καλεσμένοι σου είναι τουλάχιστον 50, 60, 75, 90 ή 100 τότε μπορείς να επωφεληθείς από τις προνομιακές τιμές των πακέτων και να εξοικονομήσεις ακόμα και 50€!

Αν οι καλεσμένοι μου είναι πάνω από τον αριθμό του πακέτου που έκλεισα;

Αν οι καλεσμένοι σου είναι πάνω από τον αριθμό των πακέτων που έκλεισες, τότε για τους καλεσμένους που υπολόγισες πληρώνεις τιμή πακέτου και οι επιπλέον καλεσμένοι εξυπηρετούνται à la carte.

Αν οι καλεσμένοι μου είναι κάτω από 50;

Στην περίπτωση που οι καλεσμένοι σου είναι πιο κάτω από τους 50, υπάρχουν δύο μικρότερα πακέτα, των 30 ή 40 ατόμων αντίστοιχα και η τιμή κατ’ άτομο προσαρμόζεται σε αυτά.

Για διαθεσιμότητα επικοινώνησε μαζί μας στο 2310 473400.

Γιατί να προτιμήσω το πακέτο;

Tα πακέτα NO DRAMA LLAMA, BOY LLAMA και PRETTY LLAMA για τις καθημερινές από Δευτέρα ως και Πέμπτη είναι ένας απίθανος τρόπος να προγραμματίσεις το κόστος του party. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πακέτα για 50, 60, 75, 90 ή 100 καλεσμένους χωρίς να ξεφύγεις κοστολογικά.

Ποιό θα είναι το menu μας;

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα NO DRAMA LLAMA, BOY LLAMA και PRETTY LLAMA. Όλα με την εγγύηση ποιότητας Partyland!

Μπερδεύτηκα. Τελικά πώς λειτουργεί;

Κλείνουμε πακέτο σύμφωνα με τα άτομα που καλείς στο party. Πέντε μέρες πριν μας παίρνεις τηλέφωνο για να επιβεβαιώσεις πόσους μεγάλους και πόσους μικρούς θα έχεις τη μέρα του party. Αν δεν γνωρίζεις ακριβώς ή ξεχάσεις να κάνεις το τηλεφώνημα, δεν πειράζει. Εμείς υπολογίζουμε βάσει στατιστικών ότι η αναλογία μεγάλων μικρών είναι 60/40 και αυτό το φαγητό προετοιμάζουμε για σένα.

Τι άλλο περιλαμβάνεται στην τιμή;

Για τους ενήλικες οι εξής επιλογές: καφές, αναψυκτικά, χυμός, τσάι ή σοκολάτα απλή περιλαμβάνονται στην τιμή.

Μπορώ να έχω αλκοόλ για τους ενήλικες και τι χρεώνεται;

Και βέβαια υπάρχει η δυνατότητα για μπύρα, κρασί, ποτά και cocktails και η χρέωσή τους γίνεται à la carte.

Μπορώ να επιλέξω διαφορετικό κρασί για τους ενήλικες;

Αν οι επιλογές μας σε κρασί δεν καλύπτουν τις ανάγκες του party σου, και θέλεις κάτι διαφορετικό, υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλουμε ότι κρασί επιθυμείς και να το σερβίρουμε. Η ελάχιστη παραγγελία για κρασί εκτός καταλόγου είναι 10 φιάλες.

Τι τρώνε τα παιδιά;

Όταν κλείνουμε πακέτο, το φαγητό των παιδιών είναι αντίστοιχο του menu που επέλεξες για τους μεγάλους. Αν όμως επιθυμείς κάτι διαφορετικό, έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις ένα χαμηλού κόστους menu για τους μεγάλους και να το συνδυάσεις με μία από τις δέκα διαφορετικές επιλογές για παιδιά.

Ποιες είναι οι επιλογές μου για το φαγητό των παιδιών;

Το φαγητό των παιδιών μπορεί να είναι όποια από τις παρακάτω επιλογές: τοστ με πατατάκια, cake ημέρας, φρεσκοψημένα croissant βουτύρου, flapjacks με σοκολάτα ή μαρμελάδα, μακαρόνια βουτύρου, μακαρόνια με κεφτεδάκια, κοτομπουκιές με πατάτες τηγανιτές, hot dog με πατάτες τηγανιτές, μπιφτεκάκια με πατάτες τηγανιτές ή burger με πατάτες τηγανιτές. Όλα συνοδεύονται από χυμό σε κουτάκι.

Μπορώ να φέρω δικό μου επιπλέον φαγητό για τους καλεσμένους μου;

Δυστυχώς, φαγητό που δεν έχει προετοιμαστεί στην κουζίνα μας, δεν μπορεί να καταναλωθεί στο κατάστημά μας. Αναγνωρίζουμε ότι κάποιες οικοδέσποινες μπορεί να έχουν την επιθυμία για πιο πλούσιο σε ποικιλία menu και για αυτό το λόγο προτείνουμε ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία εδεσμάτων που μπορεί να προστεθεί σε όποιο από τα ήδη υπάρχοντα menu έχεις επιλέξει.

Τι άλλο μπορώ να προσθέσω στο party του παιδιού μου;

Πέρα από το φαγητό, μπορούμε να προσθέσουμε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ταιριάζει στο ηλικιακό group των δικών σας παιδιών. Ενδεικτικά μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε παιδαγωγούς, survivor, disco, commando, clown, μάγο, face-painting και bubbles.

Μπορώ να παραγγείλω την τούρτα μου στην Partyland;

Για ακόμα μία χρονιά συνεχίζουμε την παράδοση με τις τούρτες του καταστήματος μας. Έτσι μπορείς να βάλεις παραγγελία την τούρτα που επιθυμείς για το party του δικού σου παιδιού. Ακόμα και στις τούρτες η Partyland συνεχίζει τη value for money φιλοσοφία της και έτσι μπορείς να έχεις εξαιρετική ποιότητα σε εκπληκτικές τιμές. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι τη μέρα του party δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσεις ο ίδιος την τούρτα. Εμείς, αυτό που θέλουμε είναι να τα βρεις όλα έτοιμα και να περάσεις καλά με τους καλεσμένους σου.

Κάνετε και πινιάτες;

Εννοείτε ότι στα καλύτερα party δεν μπορεί να λείψει η πινιάτα! Έχουμε φτιάξει κατάλογο με τα σχέδια από πινιάτες που έχουν περάσει από την Partyland. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ακριβώς το σχέδιο που σου αρέσει. Αν όμως δεν έχεις βρει κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σου, θα χαρούμε να βρούμε νέα σχέδια και προτάσεις που να κουμπώνουν με το θέμα του δικού σου party!

Τι χρονικό περιθώριο έχω για να καταλήξω σε αριθμό καλεσμένων, menu, τούρτα, πινιάτα και ψυχαγωγικό πρόγραμμα;

Παρακαλούμε να έχουμε το περιθώριο των πέντε ημερών για σωστό προγραμματισμό με σκοπό το σωστό αποτέλεσμα.

Τα ίδια πακέτα προσφοράς ισχύουν ακόμα και αν γίνει το party σε δικό μου χώρο;

Τα LLAMA πακέτα παιδικών party είναι φτιαγμένα για τον χώρο της Partyland. Αν θέλεις να στείλουμε φαγητό, εξοπλισμό, service και ψυχαγωγία σε δικό σου χώρο θα πρέπει είτε να επιλέξεις κάποιο από τα έτοιμα menu όλα στον κήπο σου ή να σχεδιάσουμε μαζί βήμα-βήμα  ένα menu που να καλύπτει τις δικές σου αποκλειστικά ανάγκες σε τροφοδοσία.

Γνωρίζουμε ότι τα menu και τα πακέτα είναι πολλά και ίσως σε μπερδέψαμε. Η μεγάλη γκάμα υπάρχει, γιατί είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, επικοινώνησε με κάποιο μέλος του προσωπικού για να προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες!

*το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην σερβίρει οποιοδήποτε είδος φαγητού που δεν έχει κατασκευαστεί στην κουζίνα του ή από εγκεκριμένους συνεργάτες

**το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να πάρει παραγγελία από καλεσμένους σε εκδηλώσεις απ’ευθείας