πακέτα Παρασκευής και Σάββατο πρωί

Home / πακέτα Παρασκευής και Σάββατο πρωί

H Partyland έχοντας την υποστήριξη της partycatering συνεχίζει να προσφέρει ποικιλία από value for money επιλογές τόσο στον χώρο μας όσο και όπου αλλού μας ζητήσεις!

Είναι αλήθεια ότι μας αγκαλιάσατε με αγάπη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματός μας και γι’ αυτό το λόγο μπορούμε και συνεχίζουμε να επιστρέφουμε κομμάτι από την τεράστια αγάπη που μας δείχνετε!

Το 2019-2020 είναι για μας η χρονιά του llama (laa·muh) ή στα ελληνικά λάμα (προβατοκάμηλος) και όλα τα menu για παιδικό party είναι αφιερωμένα σε αυτό.

Με περηφάνια παρουσιάζουμε τα πακέτα UNI LLAMA και ROCK LLAMA για την Παρασκευή βράδυ και το Σάββατο πρωί όλα με την επιμέλεια του Γιάννη Γιαννακάρα, executive chef του Plaisir.

δες τις τιμές μας εδώ

 

UNI LLAMA και ROCK LLAMA;

Tα δύο αυτά πακέτα είναι τα πιο δυνατά πακέτα party της Partyland! Γι΄ αυτό το λόγο είναι και τα μόνα πακέτα προσφοράς menu για παιδικά party που παραμένουν σταθερά, χωρίς την παραμικρή αλλαγή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Δεν τα αλλάζουμε, γιατί μας το ζητάτε όπως είναι!

Τι παίζει με αυτά τα δύο πακέτα;

Το UNI LLAMA είναι το πακέτο της Παρασκευής με μεγάλο πλεονέκτημα ότι συνδυάζει ημέρα που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο την επόμενη και εξαιρετική τιμή!

Και το ROCK LLAMA brunch πακέτο για το Σαββάτο πρωί. Η διαφορετική επιλογή για alternative και αλέγρους γονείς που ζητάνε το κάτι διαφορετικό

Πώς λειτουργεί το πακέτο;

Η Partyland προτείνει πακέτα των 50, 70 ή 100 ατόμων. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πακέτο για το σύνολο των καλεσμένων σου σε όποιο menu επιλέξεις.

Δηλαδή;

Αν, δηλαδή, οι καλεσμένοι σου είναι τουλάχιστον 50, 70 ή 100, τότε μπορείς να επωφεληθείς από τις προνομιακές τιμές των πακέτων και να εξοικονομήσεις ακόμα και 50€!

Αν οι καλεσμένοι μου είναι πάνω από τον αριθμό του πακέτου που έκλεισα;

Αν οι καλεσμένοι σου είναι πάνω από τον αριθμό των πακέτων που έκλεισες, τότε για τους πρώτους 50, 70 ή 100 πληρώνεις τιμή πακέτου και για τους επιπλέον καλεσμένους η τιμή προσαρμόζεται στην τιμή κατ’ άτομο.

Αν οι καλεσμένοι μου είναι κάτω από 50;

Στην περίπτωση που οι καλεσμένοι σου είναι πιο κάτω από τους 50, δεν υπάρχει κάποιο πακέτο που καλύπτει τον αριθμό αυτό. Ο υπολογισμός της τιμής γίνεται κατ’ άτομο.

Για διαθεσιμότητα επικοινώνησε μαζί μας στο 2310 473400.

Γιατί να προτιμήσω το πακέτο;

Tα πακέτα UNI LLAMA και ROCK LLAMA για την Παρασκευή βράδυ και το Σάββατο πρωί είναι ένας απίθανος τρόπος να προγραμματίσεις το κόστος του party. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πακέτα για 50, 70 ή 100 καλεσμένους χωρίς να ξεφύγει το κόστος.

Ποιό θα είναι το menu μας;

Τα menu είναι ακριβώς, τα ίδια με τα εκτός πακέτου προσφοράς, UNI LLAMA και ROCK LLAMA αλλά λόγω της προσφοράς πακέτου μπορείς να τα έχεις σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Όλα με την εγγύηση ποιότητας Partyland!

Μπερδεύτηκα. Τελικά τι να προτιμήσω;

Αν δεν γνωρίζεις ακριβώς, πόσοι από τους καλεσμένους θα εμφανιστούν τη μέρα της εκδήλωσης, τότε ίσως να είναι καλή ιδέα, να κλείσεις  πακέτο, για να κρατήσεις το κόστος χαμηλά.

Τι άλλο περιλαμβάνεται στην τιμή;

Για τους ενήλικες οι εξής επιλογές: καφές, αναψυκτικά, χυμός, τσάι ή σοκολάτα περιλαμβάνονται στην τιμή.

Μπορώ να έχω αλκοόλ για τους ενήλικες και τι χρεώνεται;

Και βέβαια υπάρχει η δυνατότητα για μπύρα, κρασί, ποτά και cocktails και η χρέωσή τους γίνεται βάσει καταλόγου.

Μπορώ να επιλέξω διαφορετικό κρασί για τους ενήλικες;

Αν τα κρασιά που έχουμε στον κατάλογο μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες του party σου, υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλουμε ότι κρασί επιθυμείς και να το σερβίρουμε. Η ελάχιστη παραγγελία για κρασί εκτός καταλόγου είναι 10 φιάλες.

Τι τρώνε τα παιδιά;

Όταν κλείνουμε πακέτο, το φαγητό των παιδιών μπορεί να είναι μόνο τοστ με πατατάκια και φυσικός χυμός σε κουτάκι. Αν επιθυμείς για τα παιδιά αναβάθμιση σε διαφορετικό menu, φυσικά η δυνατότητα υπάρχει, αλλά δεν μπορεί να είναι κομμάτι της προσφοράς σε πακέτο. Στην περίπτωση αυτή το κόστος του party υπολογίζεται κατά άτομο.

Τα ίδια πακέτα προσφοράς ισχύουν ακόμα και αν γίνει το party σε δικό μου χώρο;

Τα LLAMA πακέτα παιδικών party είναι φτιαγμένα για τον χώρο της Partyland. Αν θέλεις να στείλουμε φαγητό, εξοπλισμό, service και ψυχαγωγία σε δικό σου χώρο θα πρέπει είτε να επιλέξεις κάποιο από τα έτοιμα menu όλα στον κήπο σου ή να σχεδιάσουμε μαζί βήμα-βήμα  ένα menu που να καλύπτει τις δικές σου αποκλειστικά ανάγκες σε τροφοδοσία.

Γνωρίζουμε ότι τα menu και τα πακέτα είναι πολλά και ίσως σε μπερδέψαμε. Η μεγάλη γκάμα υπάρχει, γιατί είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, επικοινώνησε με κάποιο μέλος του προσωπικού για να προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες!

*η προσφορά αναφέρεται σε καθαρή αξία προϊόντος.

[/cm