chef’s καθημερινή

Home / chef’s καθημερινή

Το menu chef’s καθημερινή δημιουργήθηκε από τον Executive Chef Γιάννη Γιαννακάρα με σκοπό να γαργαλάει όλη τη γευστική παλέτα των καλεσμένων σου!

Οι συνδυασμοί κάθε άλλο παρά τυχαίοι είναι. Ατομικά πεϊνιρλί με ελληνική γραβιέρα ανώτερης ποιότητας, φλογέρες με κοτόπουλο και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, canapes με βάση χρωματιστά σουσαμένια brioche, τυρί κρέμα, γλυκιά πάπρικα και chives.

H γλυκιά επιλογή του menu είναι cake double chocolate με μαύρη σοκολάτα και ελαιόλαδο, φτιαγμένο στην κουζίνα μας. Φρεσκοψημένο μόλις ωρών, για να ελευθερώσει όλα τα αρώματα του στο πιάτο. Για άλλη μια φορά δικαιώνουμε όλους όσους μιλούνε για τις υψηλές προδιαγραφές σε ποιότητα Partyland!