φροντιστήρια σύλλογοι ενώσεις σωματεία

Home / φροντιστήρια σύλλογοι ενώσεις σωματεία

 

 

Για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας από κοπή πίτας, αποκριάτικο party, ημερίδες, παρουσιάσεις μέχρι συνελεύσεις και εκλογές διοικητικού συμβουλίου, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Μπορείτε να ενοικιάσετε κάποια από τις ιδιωτικές αίθουσές μας που να καλύπτει τις ανάγκες σας σε πολύ προνομιακές τιμές.

Όλες οι αίθουσές μας διαθέτουν πλήρη εγκατάσταση οπτικοακουστικού και διαδραστικου υλικού καθώς και wi-fi υψηλών δυνατοτοτήτων με σκοπό τη  βιντεοδιάσκεψη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παροχής προσωπικού για γραμματεία και πραγματοποίηση εγγραφών καθώς και ταμείο.

Διαφορετικά θα μπορούσαμε ακόμα και να αναλάβουμε το catering στο δικό σας χώρο!

Οι προτάσεις μας είτε επιλέγοντας ένα από τα έτοιμα μενού, σχεδιασμένα με ιδιαίτερη φροντίδα είτε δημιουργώντας το δικό σας αποκλειστικά μενού, με εξαιρετικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και πρώτης ποιότητας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις κάθε άλλο παρά θα απογοητέυσουν εσάς και τους καλεσμένους σας

Στο πελατολόγιό μας έχουμε ήδη τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, κεντρικά φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς και σωματεία με αντικέιμενο το παιδί.

Partyland. Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε!