φροντιστήρια σύλλογοι ενώσεις σωματεία

Home / φροντιστήρια σύλλογοι ενώσεις σωματεία

 

 

 

 

Για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις από κοπή πίτας, αποκριάτικο party, ημερίδες, παρουσιάσεις μέχρι συνελεύσεις και εκλογές διοικητικού συμβουλίου, εμείς είμαστε εδώ. Μπορείς να νοικιάσεις κάποια από τις ιδιωτικές αίθουσές μας που να καλύπτει τις ανάγκες σου σε πολύ προνομιακές τιμές.

 

Όλες οι αίθουσές μας διαθέτουν πλήρη εγκατάσταση οπτικοακουστικού και διαδραστικου υλικού καθώς και wi-fi υψηλών δυνατοτοτήτων με σκοπό τη  βιντεοδιάσκεψη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παροχής προσωπικού για γραμματεία και πραγματοποίηση εγγραφών καθώς και ταμείο.

 

Διαφορετικά θα μπορούσαμε ακόμα και να αναλάβουμε το catering στο δικό σου χώρο!

 

Οι προτάσεις μας είτε επιλέγοντας ένα από τα έτοιμα μενού, σχεδιασμένα με ιδιαίτερη φροντίδα είτε δημιουργώντας το δικό σου αποκλειστικά μενού, με εξαιρετικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και πρώτης ποιότητας, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις κάθε άλλο παρά θα απογοητεύσουν εσένα και τους καλεσμένους σου.

 

Στο πελατολόγιο μας έχουμε ήδη τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, κεντρικά φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς και σωματεία με αντικείμενο το παιδί.