το προφίλ μας

Home / το προφίλ μας
 Εμείς, δύο ταλαίπωροι γονείς!

Εμείς, δύο ταλαίπωροι γονείς!

Η εταιρεία Partyland, Πολυχώρος Διασκέδασης για παιδιά ιδρύθηκε το 2016, με σκοπό την δημιουργία ενός πολυχώρου, στον οποίο τα παιδιά  μπορούν να περνούν τόσο ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς όσο και δημιουργικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν ώρες ανενόχλητης χαλάρωσης, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους είναι ευτυχισμένα και πάνω απ’ όλα ασφαλή.

Πίσω από την εταιρεία όμως, βρισκόμαστε εμείς, η Irene και o Τάσος, δύο γονείς καθόλου ικανοποιημένοι με τις παροχἐς σε διασκέδαση και ψυχαγωγία της πόλης. Μετά από τρία χρόνια άγευστου καφέ σε παιδότοπους και αμέτρητες φορές απογοήτευσης λόγω μετρίων παροχών για γονείς, αποφασίσαμε να κάνουμε την υπέρβαση και να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να περνάνε ταυτόχρονα φανταστικά.

Ας πούμε ότι όλο το project έγινε για τη κόρη μας, την Κωνσταντίνα“.

Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός ψάξαμε, βρήκαμε και συνθέσαμε ένα παζλ με χαρακτηριστικά διαφορετικών παιδοτόπων από ολόκληρο τον κόσμο -Καναδά, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο-  το προσαρμόσαμε στα ελληνικά δεδομένα και το κάναμε πραγματικότητα σε ένα κτίριο 1800 τμ., που περιλαμβάνει ισόγειο, πρώτο όροφο και υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, συνδεδεμένους με εσωτερικό ασανσέρ για ευκολότερη πρόσβαση, ιδιαίτερα των καροτσιών.

Κριτήριο για την οργάνωση του χώρου αλλά και της δομής του εκπαιδευτικού κομματιού αποτέλεσαν οι ίδιες οι ανάγκες των πελατών μας. Ακούσαμε τι ήθελε ο κόσμος από εμάς.

Έτσι, φτιάξαμε έναν φιλικό στα παιδιά παιδότοπο, όπου αυτά δεν είναι περιορισμένα πίσω από τζάμια και δεν νιώθουν αποκομμένα από τους γονείς τους! Ίσως να είμαστε και ο μοναδικός Kid friendly παιδότοπος, για μας είμαι θέμα φιλοσοφίας και άποψης. Από την αρχή θέλαμε έναν χώρο γεμάτο παιδικά γέλια, ένα χώρο που παρακαλάμε τα παιδιά για να φύγουνε και όχι για να μπουν να παίξουν!

 ...και πάλι εμείς (πιο παλιά αυτή τη φορά)

...και πάλι εμείς (πιο παλιά αυτή τη φορά)