κάνω πακέτο last minute

Home / κάνω πακέτο last minute

Τι είναι το last minute party;

Για κάθε μέρα της εβδομάδας που τρέχει ανοίγει η μεθεπόμενη εργάσιμη μέρα για την επιλογή last minute.

π.χ. Ας υποθέσουμε ότι σήμερα είναι Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, σήμερα λοιπόν ανοίγει η διαθεσιμότητα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου για last minute. Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου για 21 κ.ο.κ Πάντοτε για δύο μέρες μετά.

Τα last minute party είναι μόνο για τις καθημερινές Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

 

δες τις τιμές μας εδώ

 

Γιατί να επιλέξω last minute;

Τα party last minute έχουν ακόμη πιο προνομιακές τιμές ακριβώς επειδή είναι της τελευταίας στιγμής.

Είναι το menu ίδιο με τα άλλα party;

To menu δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα party έτσι ώστε να παραμείνει το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Δεν υπάρχουν λοιπόν τέσσερα είδη (κατ’ ελάχιστον) ανά καλεσμένο αλλά μόνο δύο.

Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα;

Τα last minute party είναι μία ακόμα καινοτομία της επιχείρησης βασισμένη στα αμερικάνικα πρότυπα για χαμηλές τιμές. Είναι party χαμηλής διαθεσιμότητας και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα βρείτε ελεύθερη ημερομηνία.

Πώς μπορώ να ελέγξω τη διαθεσιμότητα;

Για διαθεσιμότητα επικοινώνησε μαζί μας στο 2310 473400 ακριβώς δύο ημέρες πριν από τη μέρα που σε ενδιαφέρει.

Μπορώ να κάνω κράτηση last minute;

Κρατήσεις για last minute party δεν είναι δυνατόν να γίνουν παρά μόνο δύο μέρες πριν από την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει. Επίσης δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για μελλοντικές ημερομηνίες διότι είναι πολύ πιθανόν να γίνουν κρατήσεις πριν περιέλθουν σε κατάσταση last minute.

Ας κλείσω λοιπόν last minute…

To last minute party λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία όχι για να αντικαταστήσει τα προγραμματισμένα παιδικά party αλλά για να εξυπηρετήσει άτομα που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα έκαναν party για τα παιδιά τους και έμεινε στην τελευταία στιγμή.

Γνωρίζουμε ότι τα menu και τα πακέτα είναι πολλά. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, επικοινώνησε με κάποιο μέλος του προσωπικού για να προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες!

*η προσφορά αναφέρεται σε καθαρή αξία προϊόντος.