κάνω πακέτο friday

Home / κάνω πακέτο friday

Τι περιλαμβάνει;

To κάνω πακέτο friday είναι το πιο δυνατό πακέτο party της Partyland! Γι΄ αυτό το λόγο είναι και το μοναδικό πακέτο προσφοράς που παραμένει σταθερό, χωρίς την παραμικρή αλλαγή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Δεν το αλλάζουμε, γιατί μας το ζητάτε όπως είναι!

 

δες τις τιμές μας εδώ

 

Δηλαδή;

Δηλαδή είναι το πακέτο της Παρασκευής. Το μεγάλο πλεονέκτημα του είναι ότι συνδυάζει ημέρα που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο την επόμενη και εξαιρετική τιμή!

Για διαθεσιμότητα επικοινώνησε μαζί μας στο 2310 473400.

Γιατί να το προτιμήσω;

Είναι σε προνομιακή τιμή και αν δεν γνωρίζεις τον αριθμό καλεσμένων που θα εμφανιστούν, αξίζει να επωφεληθείς από την προσφορά!

Ποιό θα είναι το menu μας;

Το menu κάνω πακέτο friday είναι λουκανοπιτάκι σφολιάτα, κουλούρι γεμιστό με Philadelphia, tortilla με ζαμπόν και σπιτικό cake. Όλα με την εγγύηση ποιότητας Partyland!

Τι άλλο περιλαμβάνεται στην τιμή;

Για τους ενήλικες οι εξής επιλογές: καφές, αναψυκτικά, χυμός, τσάι ή σοκολάτα περιλαμβάνονται στην τιμή. Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται τοστἀκι και φυσικός χυμός σε κουτάκι.

Γνωρίζουμε, ότι τα menu και τα πακέτα είναι πολλά. Αυτό συμβαίνει, γιατί είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, επικοινώνησε με κάποιο μέλος του προσωπικού, για να προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες!

*η προσφορά αναφέρεται σε καθαρή αξία προϊόντος.