κάνω πακέτο καθημερινή

Home / κάνω πακέτο καθημερινή

Για μία ακόμη χρονιά η Partyland συνεχίζει να προσφέρει το περισσότερο σε ποιότητα παροχών και πρώτης ύλης. Μας αγαπάτε και εμείς επιστρέφουμε κομμάτι από την τεράστια αγάπη που μας δείχνετε! Έτσι και προτείνουμε σειρές πακέτων party τόσο για τις καθημερινές όσο για τα σαββατοκύριακα ώστε το παιδικό party να αποτελεί οικονομική επιλογή!

 

δες τις τιμές μας εδώ

 

Τι περιλαμβάνει;

κάνω πακέτα καθημερινή είναι ότι καλύτερο σε τιμή, μπορεί να προσφέρει η Partyland. Πρόκειται για πακέτα προσφορών ανάλογα με τους καλεσμένους! Έτσι με το σωστό προγραμματισμό και την σωστή επιλογή του πακέτου είναι δυνατόν να εξοικονομήσεις ακόμα και 80€!

Δηλαδή;

Δηλαδή, έχεις την δυνατότητα, να επιλέξεις menu και αριθμό καλεσμένων και να επωφεληθείς από τις προνομιακές τιμές!

Για διαθεσιμότητα επικοινώνησε μαζί μας στο 2310 473400.

Γιατί να το προτιμήσω;

κάνω πακέτα καθημερινή είναι ένας απίθανος τρόπος να προγραμματίσεις το κόστος του party. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πακέτα για 50, 70 ή 100 καλεσμένους χωρίς να ξεφύγει το κόστος.

Ποιό θα είναι το menu μας;

Τα menu είναι ακριβώς, τα ίδια με τα εκτός πακέτου προσφοράς, value καθημερινή, select  και chef’s αλλά λόγω προσφοράς μπορείς να τα έχεις σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Όλα με την εγγύηση ποιότητας Partyland!

Μπερδεύτηκα. Τελικά τι να προτιμήσω;

Αν δεν γνωρίζεις ακριβώς, πόσοι από τους καλεσμένους θα εμφανιστούν τη μέρα της εκδήλωσης, τότε ίσως να είναι καλή ιδέα, να κλείσεις  πακέτο, για να κρατήσεις το κόστος χαμηλά.

Τι άλλο περιλαμβάνεται στην τιμή;

Για τους ενήλικες οι εξής επιλογές: καφές, αναψυκτικά, χυμός, τσάι ή σοκολάτα περιλαμβάνονται στην τιμή.

Τι τρώνε τα παιδιά;

Όταν κλείνουμε πακέτο, το φαγητό των παιδιών μπορεί να είναι μόνο τοστ με πατατάκια και φυσικός χυμός σε κουτάκι. Αν επιθυμείς για τα παιδιά αναβάθμιση σε διαφορετικό menu, φυσικά η δυνατότητα υπάρχει, αλλά δεν μπορεί να είναι κομμάτι της προσφοράς σε πακέτο. Στην περίπτωση αυτή το κόστος του party υπολογίζεται κατά άτομο.

Γνωρίζουμε ότι τα menu και τα πακέτα είναι πολλά και ίσως σε μπερδέψαμε. Η μεγάλη γκάμα υπάρχει, γιατί είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, επικοινώνησε με κάποιο μέλος του προσωπικού για να προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες!

*η προσφορά αναφέρεται σε καθαρή αξία προϊόντος.