ισόγειος όροφος

Home / ισόγειος όροφος

Ο ισόγειος χώρος μετατράπηκε σε τόπο μαγικό, γεμάτο παιχνίδι και χαρά,  εμπνευσμένο από τα παραμύθια, με πανύψηλα δέντρα, καταρράκτη, επιτοίχιο κήπο, φαναράκια και μία τεράστια παιχνιδοκατασκευή, ίσως τη μεγαλύτερη πανελλαδικά, που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών και έναν ξεχωριστό χώρο για τα μικρότερα παιδιά.

Και όλα αυτά, περιβάλλονται από ένα σούπερ άνετο σαλόνι, γεμάτο από χρώματα και σπιτική ατμόσφαιρα με ζεστασιά, όπου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα καλοφτιαγμένο χειροποίητο φαγητό από την κουζίνα μας ή τον επώνυμο φρεσκοαλεσμένο καφέ τους, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη οπτική επαφή με τα παιδιά τους.

Ειδικά, όμως, για τους μπαμπάδες δημιουργήσαμε τη Σάλα του Μπαμπά©, ένα χώρο εξοπλισμένο με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και ηχεία, όπου μπορούν να απολαμβάνουν τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνδυάζοντας έτσι το ρόλο του μπαμπά και την αγάπη για τον αθλητισμό παρέα με μία παγωμένη μπύρα και ένα ζουμερό burger.

Δεν παραλείψαμε, όμως, να φροντίσουμε και για τα μεγαλύτερα παιδιά. Σε ένα χώρο 130 τ.μ. κατασκευάσαμε μία πλήρως αυτόνομη P-Disco© για τα Παρασκευοσαββατοκύριακα. Τα μεγαλύτερα παιδιά μέσα από το τραγούδι και τον χορό εκφράζονται, περνάνε καταπληκτικά, χωρίς να είναι κάτω από το διαρκές βλέμμα του γονέα ;))

Τέλος, στο ισόγειο φτιάξαμε το Partyshop© της Partyland. Το κατάστημά μας διαθέτει αναμνηστικά είδη, όπως T–shirts, κούπες, καπέλα, μπλουζάκια και πολλά-πολλά άλλα, που μπορείτε να κάνετε δώρο στα παιδιά σας ή στους φίλους και στους συγγενείς σας.