η Partyland

Home / η Partyland

Ένας τόπος μαγικός, γεμάτος παιχνίδι και χαρά,  εμπνευσμένος από παραμύθια, με πανύψηλα δέντρα, καταρράκτη, επιτοίχιο κήπο, φαναράκια και μία τεράστια παιχνιδοκατασκευή, ίσως τη μεγαλύτερη πανελλαδικά, που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών και έναν ξεχωριστό χώρο για τα μικρότερα παιδιά κάτω των 3 ετών.

[/cm

 

 

Και όλα αυτά περιβάλλονται από ένα σούπερ άνετο σαλόνι, γεμάτο από χρώματα και σπιτική ατμόσφαιρα με ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα, όπου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα καλοφτιαγμένο χειροποίητο φαγητό από την κουζίνα μας ή τον επώνυμο φρεσκοαλεσμένο καφέ τους, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη οπτική επαφή με τα παιδιά τους.

[/cm

 

 

Ειδικά, όμως, για τους μπαμπάδες και για τις μέρες που έχει αγώνες, διαθέτουμε ξεχωριστή αίθουσα, εξοπλισμένη με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και ηχεία, όπου μπορούν να απολαμβάνουν τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνδυάζοντας έτσι το ρόλο του μπαμπά και την αγάπη για τον αθλητισμό, παρέα με μία παγωμένη μπύρα και ένα ζουμερό burger.

 

Kατασκευάσαμε δύο πλήρως αυτόνομες αίθουσες Disco. Τα παιδιά μέσα από το τραγούδι και τον χορό εκφράζονται, περνάνε καταπληκτικά, χωρίς να είναι κάτω από το διαρκές βλέμμα του γονέα.

[/cm

 

 

Δεν παραλείψαμε, όμως, να φροντίσουμε και για τα μεγαλύτερα παιδιά και δημιουργήσαμε το Club7+ με game hall, escape rooms και αίθουσες cinema.

[/cm

 

Τέλος, φτιάξαμε το Partyshop. στο οποίο θα βρείτε αναμνηστικά είδη, όπως T–shirts, κούπες, καπέλα, μπλουζάκια και πολλά-πολλά άλλα, για να δωρίσετε στα παιδιά  ή σε φίλους και συγγενείς.