εμείς

Home / εμείς

Πίσω από την εταιρεία, όμως, βρισκόμαστε εμείς, η Irene και o Τάσος, δύο γονείς με διαφορετικές απαιτήσεις σε σχέση με τις παροχἐς της πόλης μας σε διασκέδαση και ψυχαγωγία. Μετά από τρία χρόνια άγευστου καφέ σε παιδότοπους και αμέτρητες φορές απογοήτευσης λόγω μετρίων παροχών, αποφασίσαμε να κάνουμε την υπέρβαση και να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου οι μικροί – αλλά ταυτόχρονα και οι μεγάλοι – μπορούν να περνάνε ταυτόχρονα φανταστικά.

Ας πούμε ότι όλο το project έγινε για τη κόρη μας, την Κωνσταντίνα“.

 

 

Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, ψάξαμε, βρήκαμε και συνθέσαμε ένα παζλ με χαρακτηριστικά διαφορετικών παιδοτόπων από ολόκληρο τον κόσμο -Καναδά, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο-  το προσαρμόσαμε στα ελληνικά δεδομένα και το κάναμε πραγματικότητα σε ένα κτίριο 1800 τμ.

Κριτήριο για την οργάνωση του χώρου αλλά και της δομής του εκπαιδευτικού κομματιού αποτέλεσαν οι ίδιες οι ανάγκες των πελατών μας.

Ακούσαμε, τι ήθελε ο κόσμος από εμάς.

Έτσι, φτιάξαμε έναν φιλικό για τα παιδιά παιδότοπο, όπου αυτά δεν είναι περιορισμένα πίσω από τζάμια και δεν νιώθουν αποκομμένα από τους γονείς τους! Ίσως να είμαστε και ο μοναδικός Kid friendly παιδότοπος, και αυτό είναι για μας θέμα φιλοσοφίας και άποψης. Από την αρχή θέλαμε έναν χώρο γεμάτο παιδικά γέλια, ένα χώρο που παρακαλούμε τα παιδιά για να φύγουνε και όχι για να μπουν να παίξουν!