γιατί σε εμάς

Home / γιατί σε εμάς

Value for money Partyland!

Εδώ παίρνετε το περισσότερο για τα χρήματα σας!

Πριν κλείσετε το party σας θυμηθείτε να τσεκάρετε αν σας δίνουν και οι άλλοι

παιδότοποι όλες τις παρακάτω παροχές!

 

 

 

οι παροχές

δικό σου σερβιτόρο

Κάθε party έχει και το δικό του σερβιτόρο που εξυπηρετεί αποκλειστικά αυτό το party. Έτσι αφού ο σερβιτόρος συστηθεί στους οικοδεσπότες γονείς, θα φροντίσει να εξυπηρετηθούν όλοι οι καλεσμένοι του party με προτεραιότητα. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ποιος είναι ο σερβιτόρος σου ώστε να μπορείς να ζητήσεις να γίνουν όλα με τη σειρά που θέλεις εσύ και στις ώρες που βολεύουν εσένα!

 

πελατοκεντρική φιλοσοφία

Θέλουμε να έχουμε τόσο παιδιά όσο και γονείς που να φεύγουν με χαμόγελο στο πρόσωπό τους έχοντας περάσει τέλεια! Το παιδικό party είναι για μας σοβαρή υπόθεση και φροντίζουμε να είναι όλα οργανωμένα στη λεπτομέρεια ώστε να περάσουν όλοι καλά! Αγαπάμε αυτό που κάνουμε αφού επιλέξαμε οι ίδιοι να ασχοληθούμε με το κομμάτι της οργάνωσης εκδηλώσεων και ειδικά με το κομμάτι των παιδιών! Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας ώστε το κάθε party να μένει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές όλων!

 

prive αίθουσες

Πέρα από το κύριο κατάστημα διαθέτουμε ιδιωτικές αίθουσες διαφορετικών διαστάσεων και χωρητικότητας. ¨Αν επιθυμείς να κάνει party prive, ζήτησέ μας να σου δώσουμε πολλές ιδέες για όλα αυτά που θα μπορούσες να κάνεις σε χώρο μακριά από τα βλέμματα των υπολοίπων. Με μερικές χιλιάδες party στο ιστορικό μας, μπορούμε να προτείνουμε ιδιωτικές αίθουσες VIP σε συνδυασμό με τα ψυχαγωγικά προγράμματα Partyland.

…και εκτός καταστήματος

Τα party Partyland δεν περιορίζονται μόνο στο κατάστημα μας αλλά μπορούμε να έρθουμε όπου μας ζητήσεις! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε είτε να στήσουμε τον buffet μας έξω, είτε να ετοιμάσουμε κουτιά για παραλαβή από το κατάστημά μας. Ακόμα όμως κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής μπορούμε να τα στείλουμε. Πέρα από το φαγητό μπορούμε να στείλουμε σερβιτόρους, παιδαγωγούς, barista, ψητάδες, λουκουματζήδες, παιδαγωγούς, clown ή τους πολύ γνωστούς commando!

 

προσκλήσεις τυπωμένες ή online

Προχωράμε μαζί με την τεχνολογία και ετοιμάζουμε προσκλήσεις που μπορείς να κατεβάσεις και να στείλεις στο μαμαδο-group με viber ή messenger. Γιατί λοιπόν να μπεις στον κόπο να γράφεις τις προσκλήσεις του party όταν μπορείς να έχεις τη μεγαλύτερη ευκολία που υπάρχει; Αν όμως θέλεις να γράψεις χειρόγραφα όλες τις προσκλήσεις μπορούμε να σου τις δώσουμε αρκεί να έρθεις στο κατάστημά μας.

το φαγητό

όλα φτιάχνονται εδώ

Όποιο menu κι αν επιλέξεις, το φαγητό φτιάχνεται στο κατάστημά μας. Αυτό μας δίνει τεράστια ευελιξία διότι ακομη και αν πέσει κανείς έξω στην πρόβλεψη των καλεσμένων του party του, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τη διαφορά.  Εγγυόμαστε λοιπόν δύο πράγματα: ότι κανείς από τους καλεσμένους δεν θα μείνει νηστικός και για την ανώτερη ποιότητα αυτών που σερβίρονται.

και δικές μας τούρτες

Ακόμα μία καινοτομία της Partyland είναι οι δικιές μας τούρτες! Έτσι μαζί με το party, μπορείς να κλείσεις και την τούρτα σου σε ότι σχέδιο επιλέξεις εσύ! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μερικές εκατοντάδες από τα δικά μας σχέδια ή να μας στείλεις το δικό σου σχέδιο σε φωτογραφία  και εμείς θα το φτιάξουμε για σένα! Ότι σχέδιο κι αν είναι αυτό που θέλεις να έχεις για το δικό σου party, εμείς θα φροντίσουμε να πραγματοποιηθεί!

επαγγελματίες chef

Το φαγητό ετοιμάζεται από επαγγελματίες chef και έρχεται φρέσκο απ’έυθείας στο πιάτο σου. Οι chef μας περνούν από εκπαίδευση τόσο στην παρασκευή όσο και στην παρουσίαση των πιάτων από τον πολύ γνωστό excutive chef Γιάννη Γιαννακάρα. Φρέσκα υλικά, ανώτερης ποιότητας, καλομαγειρεμένα, με σωστή παρουσίαση και αξεπέραστη νοστιμιά.

ζαχαροπλάστες

Τούρτες σε προδιαγραφές Partyland! Η φιλοσοφία μας είναι value for money και στις τούρτες. Εξαιρετική ποιότητα, πραγματική σοκολάτα, φρέσκα παντεσπάνια, αφράτη ζαχαρόπαστα και συνέπεια στις παραγγελίες. Συνεργασίες που κάνουν το παιδικό party εύκολη υπόθεση!

εσωτερική διαχείριση ποιότητας

Διαθέτουμε εσωτερικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας με κύκλους εργασιών που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

σεμινάρια προσωπικού

Παιδαγωγοί, σερβιτόροι και barista παρακολουθούν κύκλους τόσο εσωτερικών σεμιναρίων όσο και από εξωτερικούς συνεργάτες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την ανώτερη ποιότητα σε παροχές του καταστήματός μας. Η Partyland απασχολεί νέους ανθρώπους με διαφορετικές ειδικότητες και επενδύει σε αυτούς με γνώσεις και επιμόρφωση!

πάμε επώνυμα

Ξεκινήσαμε το πάμε επώνυμα. Μέσα στην ελληνική οικονομική κρίση εμείς επιμένουμε να χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα. Αυτή η απόφασή μας, μας δίνει τη δυνατότητα να δηλώνουμε περήφανα ότι αυτό που προσφέρουμε δεν είναι φτηνό ούτε δεύτερης ποιότητας αλλά ενισχύουμε τη value for money φιλοσοφία μας και συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά χωρίς να είμαστε ακριβοί! Αν κάποιος πελάτης μας θελήσει, θα χαρούμε να δείξουμε τα προϊόντα και τις μάρκες που χρησιμοποιούμε. Θεωρούμε ότι η διαφάνεια είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα σε εστιατόρια που έχουν να κάνουν με το παιδί!

 

δίκτυο συνεργατών

Διοργανώνοντας παιδικά party φτιάξαμε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών που υποστηρίζει αυτό που κάνουμε! Έχει σημασία για μας να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη των πελατών μας για να είναι το κάθε party ξεχωριστό και να μένουν όλα τα παιδάκια με χαμόγελο στο πρόσωπο! Ζήτησέ μας να προτείνουμε ανάμεσα σε πολλούς συνεργάτες σε εξαιρετικές τιμές!

 

follow up

το τηλεφώνημα

Δεν θέλουμε να ξαφνιαστείς όταν θα πάρει το call centre τηλέφωνο να σε ρωτήσει πώς ήταν το party και να επιβεβαιώσουμε ότι έμεινες ευχαριστημένος! Είναι ο τρόπος μας να εντοπίζουμε τις δικές μας αδυναμίες να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Ευχαριστούμε από καρδιά!